ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Εν τέλει στους Εβραίους θα εμφανιστεί η απόδειξη της Διαθήκης του Πατέρα ΜΟΥ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου του 2014, στις 23:41

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πόσο αυτή η Αποστολή έχει αναπτυχθεί και πόσο γρήγορα θα εξελίσσεται τώρα, όταν ΕΓΩ προετοιμάζομαι για την Ώρα ΜΟΥ.

Έχω αρχίσει το επόμενο σχέδιο, για να φέρω την επίγνωση σε όλα τα παιδιά του Θεού για το σπουδαίο νέο κόσμο που τα περιμένει, και πως αυτή η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Το πρώτο στάδιο είναι η κάθαρση. Αυτό σημαίνει διαταραχές, κλιματικές αλλαγές, ανακατατάξεις και μια φοβερή αποστασία, η οποία θα σαρώσει τη Γη. Όλα αυτά θα γίνουν ταυτόχρονα. Στη συνέχεια η Εκκλησία ΜΟΥ θα πέσει και μόνο το Κατάλοιπο θα διατηρήσει την Αλήθεια και θα μαρτυρά το Άγιο Λόγο ΜΟΥ.

Θα συγκεντρώσω ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου – πρώτα της κάθε Χριστιανικής πίστης. Στη συνέχεια, θα τραβήξω σε ΜΕΝΑ και τους άλλους. Εν τέλει στους Εβραίους τελικά θα εμφανιστεί η απόδειξη της Διαθήκης του Πατέρα ΜΟΥ και θα εισέλθουν στο Βασίλειο του Θεού, όπως προειπώθηκε.

Σήμερα πολλές φωνές πνίγουν τη Δική ΜΟΥ Φωνή, αλλά μόνο η Δική ΜΟΥ Φωνή θα είναι αυτή που θα παρατηρήσουν, γιατί η Γλώσσα ΜΟΥ είναι σαν σπαθί, και η Παρουσία ΜΟΥ σαν διχαλωτή αστραπή. Όταν ΕΓΩ κάνω την Παρουσία ΜΟΥ αισθητή, αυτό θα είναι στα πιο ταπεινά μέρη και θα μοιράζεται με αγαθές ψυχές – τόσο απαλές όσο και αποφασιστικές. Θα κάνω την Παρουσία ΜΟΥ γνωστή ανάμεσα στους ειδωλολάτρες και, για πρώτη φορά, θα σκεφτούν για το μέλλον τους στην αιωνιότητα, και θα αρχίσουν να ανοίγουν τις καρδιές τους για ΜΕΝΑ. Βλέπετε, ούτε μια ψυχή δε θα μείνει ανέγγιχτη. Μερικοί δε θα ΜΕ καλωσορίσουν, αλλά θα ξέρουν ότι ΕΓΩ Είμαι εκεί.

Η Ώρα ΜΟΥ για να κάνω την Παρουσία ΜΟΥ αισθητή, με τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματος, είναι πολύ κοντά. Επιθυμώ να συμφιλιωθούν οι ψυχές σας μπροστά ΜΟΥ και να είστε έτοιμοι να ΜΕ δεχτείτε, επειδή δε θα ξέρετε την ημέρα ούτε την ώρα. Ένα πράγμα θα σας πω: αυτό θα είναι ξαφνικό.

Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

11/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.