ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Γι’ αυτούς η Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ σημαίνει ανειλικρινείς υποσχέσεις

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου του 2014, στις 23:00

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πόσο καιρό – νομίζει ο άνθρωπος – ότι θα περίμενα προτού να επικοινωνήσω ξανά μαζί του πριν από τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ; Μήπως νομίζει ότι θα το έκανα ένα χρόνο πριν; Ένα μήνα πριν; Μια εβδομάδα πριν; Ή μήπως πιστεύει ότι δε θα τον προειδοποιούσα καθόλου;

Πριν από τη Γέννησή ΜΟΥ στον κόσμο υποσχέθηκε Μεσσίας. Ο Πατέρας ΜΟΥ μιλούσε μέσω των Προφητών, έτσι ώστε στην ανθρωπότητα να δοθεί ελπίδα, σοφία και Χάρη να δεχτούν το Λόγο του Θεού, ώστε να μπορέσουν να είναι έτοιμοι για την άφιξή ΜΟΥ. Μήπως άκουσαν; Πολλοί ναι, και προετοιμάστηκαν για την Ώρα ΜΟΥ. Δυστυχώς, όμως, πολλοί δεν το έκαναν, και όταν γεννήθηκα, δεν ήταν έτοιμοι. Στη συνέχεια ο Ιωάννης ο Βαπτιστής τους έδωσε το Λόγο και τους προειδοποίησε να προετοιμαστούν. Ήταν έτοιμοι; Όχι, γιατί δεν τον πίστεψαν. Κι όμως πολλοί σώθηκαν, γιατί μέσα από το θάνατό ΜΟΥ πάνω στο Σταυρό – που οφείλεται στο γεγονός ότι ΜΕ απέρριψαν – ΕΓΩ τους εξαγόρασα στα Μάτια του Πατέρα ΜΟΥ.

Τόσοι πολλοί πολεμούσαν τότε εναντίον της Αποστολής ΜΟΥ, αλλά και τόσοι πολλοί MΕ ακολουθούσαν. Τώρα ο κόσμος προετοιμάζεται και πάλι λόγω της Αγάπης του Πατέρα ΜΟΥ για όλα τα παιδιά ΤΟΥ. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολα. Γιατί παρ’ όλες τις γνώσεις τους για ΜΕΝΑ, θα εξακολουθούν να αρνούνται να αποδεχθούν ότι ο Θεός παρεμβαίνει και τους προετοιμάζει μέσω του Προφήτη ΤΟΥ. Όσο περισσότερο απομακρύνονται από το Θεό, τόσο λιγότερο ξέρουν για την Υπόσχεσή ΜΟΥ. Γι’ αυτούς η Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ σημαίνει ανειλικρινείς υποσχέσεις, επειδή πολλοί απ’ αυτούς πραγματικά δεν ξέρουν καθόλου τίποτα γι’ αυτό.

Αυτή τη φορά δε θα έχουν σχεδόν καμία άλλη επιλογή από το να δουν τα σημάδια, των οποίων θα πρέπει να γίνουν μάρτυρες, γιατί ΕΓΩ θα αποκαλύψω τα πάντα. Όταν πω ότι κάτι θα συμβεί, και όταν αυτό συμβεί, θα εξακολουθούν να αρνούνται πως η Προφητεία προήλθε από τα Λόγια που βγήκαν από τα Χείλη ΜΟΥ. Όταν δουν τη συστροφή της Γης, κουνήματα και άλλες τιμωρίες να πέφτουν πάνω τους, θα εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι υπάρχει επιστημονική εξήγηση για αυτό.

Όταν η μεγάλη αποστασία καταπίνει τον κόσμο και συνθλίβει τον Χριστιανισμό υπέρ του παγανισμού, θα πουν ότι αυτό είναι ένα καλό πράγμα; Η απάντηση είναι: ναι. Έτσι λοιπόν, καθώς η Παρουσία ΜΟΥ γίνεται όλο και λιγότερα σεβαστή από τόσους πολλούς, τι πιθανότητες έχει ο κόσμος να σταθεί ενάντια στο σατανά; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πατέρας ΜΟΥ σας προετοιμάζει τώρα, γιατί ΑΥΤΟΣ ποτέ δε θα παραδοθεί από το να προετοιμάσει τα παιδιά ΤΟΥ για το Μεγάλο ΤΟΥ Έλεος.

Η προετοιμασία της ανθρωπότητας θα συνεχιστεί και στον κόσμο θα δοθεί η Αλήθεια, για να σώσει τον άνθρωπο από την πλήρη καταστροφή. Η Ώρα ΜΟΥ είναι κοντά και ολόκληρη ανθρωπότητα πρέπει να αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμάσουν τις ψυχές τους. Ο χρόνος δεν πρέπει ποτέ να σπαταληθεί όταν ετοιμάζεστε να ΜΕ καλωσορίσετε. Ποτέ μην απορρίπτετε το Λόγο που δίνεται σε έναν Προφήτη του Θεού. Αν το κάνετε, χαστουκίζετε ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού σας, στο Πρόσωπο.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας

Ισούς Χριστός

12/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.