ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Ο αντίχριστος θα χρησιμοποιήσει τα δήθεν στίγματα του ως μέσο για να πείσει τον κόσμο ότι είναι ο Ιησούς Χριστός

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου του 2014, στις 17:14

Παιδί Μου, όταν η εξαπάτηση καταπίνει ψυχές κάτω από την επίδραση του αντίχριστου, οι άνθρωποι θα ξεγελαστούν από τις πολλές πράξεις, τις ενέργειες και τα λόγια που θα έρθουν από αυτόν.  Θα είναι γλυκός και καταπραϋντικός και με μια ήρεμη συμπεριφορά θα δικαιολογήσει με πειθώ κάθε αμαρτία ενάντια στο Θεό. Ακόμη και η πιο χυδαία αμαρτία κατά της ανθρωπότητας θα εξηγηθεί με ήπιο τρόπο σαν να μην επιφέρει καμία συνέπεια. Θα πείσει πολλούς ότι η αφαίρεση της ζωής είναι για το καλό των άλλων και αποτελεί ένα σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του ανθρώπου.  Βλασφημίες, που θα χυθούν από το στόμα του, θα θεωρηθούν δίκαιες και σωστές. Θα δικαιολογεί τα πάντα χρησιμοποιώντας τα κείμενα της Αγίας Γραφής, ανάποδα.  Εκείνοι που θα κρέμονται  από κάθε λέξη του δε θα γνωρίζουν αρκετά για το Λόγο του Θεού ώστε να είναι σε θέση να τον αντικρούσουν. Στη συνέχεια, θα δώσει την εντύπωση ότι προσεύχεται συνεχώς και θα δηλώσει ότι είναι πνευματικά προικισμένος.

Ο αντίχριστος θα αναζητήσει τη συντροφιά εκείνων που θεωρούνται ότι επιτελούν μεγάλα έργα φιλανθρωπίας και θα φλερτάρει μ’ εκείνους που θεωρούνται άγιοι στα Μάτια του Θεού.

Με τον καιρό, οι άνθρωποι θα μεταστραφούν σε αυτό που θα πιστέψουν ότι είναι μια πραγματικά φωτισμένη παγκόσμια θρησκεία, μέσα στην οποία ο αντίχριστος θα παίξει ένα μεγάλο ρόλο.  Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσει κάθε δαιμονική δύναμη, που του δόθηκε από το σατανά, για να πείσει τον κόσμο ότι έχει τα στίγματα, που συνδέονται με τους αγίους. Ο αντίχριστος θα χρησιμοποιήσει τα δήθεν στίγματα του ως μέσο για να πείσει τον κόσμο ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και ότι έχει έρθει για να σώσει τον κόσμο.  Ύστερα, θα πει ότι ανακοινώνει τη Δευτέρα Παρουσία και εκείνοι που θα πέσουν στα πόδια του, σε ένδειξη λατρείας, θα παρασυρθούν μαζί του από τον Άγγελο του Κυρίου, ο οποίος θα τους ρίξει στη Λίμνη της Φωτιάς. 

Η Μητέρα σας

Η Μητέρα της Σωτηρίας

15/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.