ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο κόσμος θα υποκλιθεί, θα γονατίσει και στα δύο γόνατα και θα λατρέψει το θηρίο

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου του 2014, στις 21:42 

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, δίνω στο Κατάλοιπο του Στρατού ΜΟΥ και σε όλους εκείνους που ποτέ δεν αποκλίνουν από τον Άγιο ΜΟΥ Λόγο, εξουσία πάνω στα έθνη, όταν η αποστασία τυφλώνει τους πάντες στο όνομα της ενοποίησης.

Θα σας δοθούν μεγάλα Προνόμια, μεγάλες Χάρες και η εξουσία να καθοδηγείτε τους πιστούς, τους αδύναμους και αυτούς που χάνονται σε μια άγονη έρημο.  Θα γίνετε το Πραγματικό Πνεύμα, το μοναδικό απομεινάρι του Εναπομείναντα Πνεύματος του Κυρίου σε μια εκκλησία, η οποία θα είναι στερημένη από την Αγία ΜΟΥ Παρουσία.  Η Παρουσία ΜΟΥ θα κατοικήσει μόνο μέσα σε εκείνους που θα έχουν την εξουσία να υπαγορεύουν το Λόγο του Θεού και να οδηγήσουν διψασμένες ψυχές στην Πηγή της Ζωής.

Όταν οι ψευδείς αγγελιοφόροι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι λαμβάνουν λόγια και την κατεύθυνση από τον Ουρανό, θα ξεπροβάλουν σύντομα, θα γίνουν όπως οι πρίγκιπες στο θρόνο, που θα παρουσιαστεί σύντομα στο νέο ναό της αποστροφής.  Το νέο αυτό κέντρο αποφάσεων θα είναι στελεχωμένο με τους δικούς του αφοσιωμένους υπηρέτες, τους μάντεις και εκείνους που θα είναι γεμάτοι με το πνεύμα του σκότους – όλους αυτούς που θα περιστοιχίζουν τον αντίχριστο.

Ο κόσμος θα υποκλιθεί, θα γονατίσει και στα δύο του γόνατα και θα λατρέψει το θηρίο. Ούτε μία ουγγιά αγνής αγάπης δε θα παραμείνει μέσα στις καρδιές τους – αλλά μάθετε αυτό.  Όταν αποκόψετε το δεξί σας χέρι από το Θεό, τότε, με το αριστερό σας χέρι θα κάνετε χειραψία με το θηρίο, το οποίο θα σας τραβήξει και θα σας ρουφήξει μέσα στην κακή του παγίδα.  Όταν ανοίγετε την ψυχή σας στον πονηρό, αυτός θα εισέλθει και ποτέ δε θα σας δώσει μια στιγμή της ειρήνης.  Λόγω της ελεύθερης βούλησης σας, θα προσπαθήσετε να τον πολεμήσετε, αλλά δε θα είστε αρκετά δυνατοί.

Οι Εναπομείναντες ΜΟΥ θα ξεπροβάλουν, ατρόμητοι και σημαδεμένοι με το Φως του Προσώπου ΜΟΥ, καθώς συγκεντρώνουν εκατομμύρια από τις τέσσερις γωνιές της Γης, για να τους φέρουν την Αλήθεια.  Θα κηρύττουν τα Ευαγγέλια και θα προφέρουν το Λόγο ΜΟΥ και ποτέ δε θα αποκλίνουν από την Αλήθεια.  Θα περιφρονηθούν, θα χλευαστούν, θα διωχθούν, θα προδοθούν – ακόμη και από τους πιο κοντινούς τους – και, ωστόσο όμως, ποτέ δε θα πάρουν τα μάτια τους από ΜΕΝΑ.

Ο κόσμος δε θα καλωσορίσει την Αλήθεια, όταν έχει κατηχηθεί με τη λανθασμένη ευσέβεια και την ικανοποίηση που θα νοιώσει, επειδή, σε αυτό το στάδιο, θα έχουν ήδη αρνηθεί την αμαρτία σε όλες τις μορφές της.

Σε κάθε πόλεμο μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής.  Όταν ο άνθρωπος πολεμά ενάντια στο Θεό, πάντα θα αποτυγχάνει.  Όταν τάσσεται με το μέρος του απατεώνα, τότε θα πεταχτεί έξω και δε θα δει ποτέ το Φως του Προσώπου ΜΟΥ.

Προσευχηθείτε, αγαπημένοι ΜΟΥ Εναπομείναντες, για εκείνους που θα ξεγελαστούν από τον αντίχριστο. Επιθυμώ αυτές οι ψυχές να τεθούν υπό την Προστασία ΜΟΥ. Δε θα ΜΕ αναζητήσουν, αλλά μέσα από τις προσευχές σας ο Πατέρας ΜΟΥ θα μεσολαβήσει, έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν κάτω από το Μεγάλο ΜΟΥ Έλεος.

Ο Ιησούς σας

28/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.