ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Όταν έχετε ΕΜΕΝΑ, έχετε τα πάντα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου του 2014, στις 20:14

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, υπάρχουν στιγμές του αγώνα, όπου οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται αβοήθητοι. Υπάρχουν τραγικές στιγμές όπου αισθάνονται φοβισμένοι.  Και υπάρχουν φορές όπου ο άνθρωπος απελπίζεται και κάθε ελπίδα εξατμίζεται από τη ζωή του.  Και μετά, υπάρχουν στιγμές αθλιότητας, όταν ο άνθρωπος αποκόπτει τον εαυτό του από αυτούς που αγαπά – όταν νοιώθει ότι η ζωή είναι πάρα πολύ δύσκολη γι’ αυτόν να την αντέξει.  Λέω σε αυτούς που υπομένουν τέτοιο πόνο να ΜΕ καλέσουν και να ζητήσουν από ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού, να απομακρύνω όλα τα βάσανα σας.  Αφιερώστε ΜΟΥ όλες τις δοκιμασίες σας, όταν γίνονται πάρα πολλές για σας να τις αντέξετε. Είναι εκείνη τη στιγμή, όταν θα παραδώσετε τη φοβερή αγωνία σας, που θα σηκώσω το σύννεφο που σκοτεινιάζει την ψυχή σας και το οποίο συγχέει το μυαλό σας.

Ποτέ μην ενδώσετε στον πόνο.  Ποτέ μην αισθανθείτε ότι τα πάντα είναι μάταια, γιατί από τη στιγμή που έχετε ΕΜΕΝΑ, έχετε τα πάντα.  Είμαι το δεκανίκι σας σε αυτή τη ζωή και μόνο ΕΓΩ μπορώ να σας βοηθήσω.  Ο άνθρωπος πρέπει πάντοτε να προσπαθεί για να επιβιώσει, να καταπολεμά την αδικία, να δέχεται την αρετή και δεν πρέπει ποτέ να φοβάται να διακηρύττει την Αλήθεια.  Αλλά όταν αυτό που μαρτυράτε σας φέρνει μεγάλο πόνο και ταλαιπωρία, λόγω των αδικιών, μόνο ΕΓΩ μπορώ να σας στηρίξω κατά τη διάρκεια τέτοιων δοκιμασιών.

Τίποτα από όσα ο κόσμος έχει να προσφέρει δεν μπορεί να σας φέρει πραγματική ανακούφιση στις στιγμές ανάγκης σας.  Μόνο ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, μπορεί να σας χαρίσω την ειρήνη του μυαλού και τη δύναμη και το θάρρος για να αντέξετε το μίσος, την αδικία, τις διώξεις και την απομόνωση.  ΕΓΩ πρέπει να Είμαι η πρώτη σας επιλογή στην ώρα της ανάγκης, όπου πρέπει να ΜΕ καλέσετε.  Μόνο ΕΓΩ θα σας φέρω ηρεμία, ειρήνη και ελευθερία από το άγχος, γιατί ΕΓΩ Είμαι η Αγάπη και όταν η αγάπη κατοικεί μέσα στην ψυχή σας, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε. 

Ο Ιησούς σας  

02/03/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.