ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Αγάπη μπορεί να νικήσει κάθε θλίψη που υφίσταται το ανθρώπινο γένος

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 3 Μαρτίου του 2014, στις 23:37 

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, να ΜΕ σκέφτεστε, με αγάπη μέσα στην καρδιά σας, γιατί μόνο μέσω της Αγάπης μπορώ να επικοινωνώ με τον κόσμο, δια μέσου του Βιβλίου της Αλήθειας. 

Με την Εντολή του Πατέρα ΜΟΥ συγκεντρώνω όλα τα πολύτιμα παιδιά ΤΟΥ ως ένα με ΑΥΤΟΝ και σε ΑΥΤΟΝ.  Είναι η Αγάπη, που επιτρέπει αυτή τη Θεία Παρέμβαση. Ο Πατέρας ΜΟΥ υπομένει Πόνο, Θυμό, Ανυπομονησία και Δυσανασχέτηση λόγω της κηλίδας της αμαρτίας, που καταστρέφει τις ψυχές του καθενός από τα παιδιά ΤΟΥ.  Αλλά είναι αιώνια Αγάπη ΤΟΥ για όλους εσάς, που κρατά το Φως του Θεού λαμπερό πάνω στη Γη.

Χωρίς αυτό το Φως, θα υπάρχει μόνο σκοτάδι, όχι μόνο του πνεύματος, αλλά και για την ίδια τη Γη.  Το φώς της ημέρας δε θα υπήρχε.  Ο Ήλιος δε θα έλαμπε, ούτε το φεγγάρι θα φώτιζε τη νύχτα. Τα αστέρια θα εξαφανίζονταν. Ωστόσο, όλα αυτά τα Δώρα παραμένουν στη θέση τους, λόγω της Αγάπης του Θεού. Όταν η αγάπη είναι αμοιβαία, φέρνει μεγάλη χαρά στον Πατέρα ΜΟΥ, γιατί γνωρίζει ότι από τη στιγμή που το Πνεύμα της Αγάπης είναι παρών μέσα στις ψυχές, τότε μπορεί να ξεπεράσει κάθε σκοτάδι της ψυχής. 

Η Αγάπη μπορεί να νικήσει κάθε θλίψη που υφίσταται το ανθρώπινο γένος.  Η αγάπη του ενός για τον άλλο θα καταστρέψει το κακό. Η αγάπη για το Θεό θα καταστρέψει εξουσία του σατανά πάνω στον άνθρωπο. Η υπακοή στις Εντολές του Θεού θα τελειοποιήσει την ψυχή και, ως επακόλουθο, θα σώσει στη συνέχεια το ανθρώπινο γένος από την εξορία και το χωρισμό από το Θεό.

Όταν το Φως του Θεού διατηρείται στις καρδιές σας και η Αγάπη του Θεού που τρέφετε ο ένας για τον άλλο υπάρχουν στην ψυχή σας, τότε, κάθε κακό μπορεί και θα νικηθεί.  Όταν αγαπάτε το Θεό, θα νιώσετε μια βαθιά ειρήνη μέσα σας, διότι όταν δείξετε την αγάπη σας γι’ ΑΥΤΟΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ θα σας γεμίσει με τις Χάρες ΤΟΥ.  Θα πρέπει πάντοτε να βρίσκετε ανακούφιση στην ισχυρή Αγάπη, την οποία ο Θεός κρατά μέσα στην Καρδιά ΤΟΥ για τον καθένα από εσάς.  Όποιος κι αν είστε, ότι παράπονο κι αν ΤΟΥ έχετε προκαλέσει και ανεξάρτητα από το πόσο κακές είναι οι αμαρτίες σας, ΑΥΤΟΣ θα σας συγχωρεί – πάντοτε.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ΤΟΝ καλέσετε, ζητώντας από ΕΜΕΝΑ, τον Αγαπημένο ΤΟΥ ΥΙΟ, τον Ιησού Χριστό, να παρέμβω για λογαριασμό σας μέσω της συμφιλίωσης.

Ελάτε σε ΜΕΝΑ με την Προσευχή σας και πέστε: « Ιησού, πάρε με στο Καταφύγιο ΣΟΥ στον Πατέρα μου και φέρε μου Αιώνια Σωτηρία.»

Όταν έρθετε σε ΜΕΝΑ, με αληθινή μεταμέλεια μέσα στην ψυχή σας, η Βασιλεία των Ουρανών θα είναι δική σας.

Ο Ιησούς σας

03/03/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.