ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το λάθος θα θεωρείται ως το σωστό και το σωστό θα θεωρείται ως λάθος

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 6 Μαρτίου του 2014, στις 13:45

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους άλλους στην αμαρτία, το κάνουν αυτό με διάφορους τρόπους, οι οποίοι μπορεί και να μην είναι προφανείς.

Ο πειρασμός της αμαρτίας είναι σαγηνευτικός και το θύμα θα το βρίσκει πάντα δύσκολο να αποτραβηχτεί.  Στην περίπτωση κλοπής, ο αμαρτωλός θα προσελκύεται από το μεγάλο αντάλλαγμα, το οποίο θα γίνει δικό του, εάν δεχτεί να κλέψει.  Στην περίπτωση σωματικής επίθεσης και σωματικής βλάβης που προκαλείται σε ένα άλλο άτομο, το θύμα παρασύρεται από το μίσος, που παρουσιάζεται σε αυτόν ως ένα καλό πράγμα.  Ο ίδιος θα είναι πεπεισμένος ότι επιβάλλει απλά μια τιμωρία, η οποία είναι απαραίτητη στο όνομα της δικαιοσύνης.  Σε άλλες περιπτώσεις το θύμα παρασύρεται στη διάπραξη αμαρτίας και δε θα βλέπει κανένα λάθος σε αυτό, γιατί ο μαγνητισμός θα είναι τόσο ελκυστικός.

Η αμαρτία και ο πειρασμός για εμπλοκή στην πράξη θα παρουσιάζονται πάντοτε ως ένα καλό πράγμα, ακίνδυνο, και σε πολλές περιπτώσεις θα εκλαμβάνεται ως το σωστό πράγμα.  Το λάθος θα θεωρείται ως σωστό και το σωστό θα θεωρείται ως λάθος.  Σε οτιδήποτε είναι αναμειγμένος ο σατανάς, και ιδιαίτερα όταν δελεάζει τον άνθρωπο, με κάθε δυνατό λόγο, για να γυρίσει την πλάτη του στο Θεό, θα είναι ανάποδα, πίσω προς τα εμπρός.  Παντού, όπου ο σατανάς είναι παρόν, θα υπάρχει σύγχυση.  Τίποτα δε θα είναι όπως θα έπρεπε να είναι.  Τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από την μόλυνση του.  Οι ψυχές που συμμετέχουν στις δολοπλοκίες του θα υποφέρουν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διάπραξη της αμαρτίας, από μια βαθιά ανήσυχη συνείδηση.  Το σημαντικό μάθημα εδώ είναι να αποφεύγετε καταστάσεις όπου θα βρίσκεστε αντιμέτωποι με τον πειρασμό.  Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να προσεύχεστε για τη δύναμη να παραμείνετε σε κατάσταση Χάρης.

Μην αφήσετε κανέναν άνθρωπο ποτέ να πιστέψει ότι έχει αρκετή δύναμη για να αντέξει τις πιέσεις που θα ασκηθούν πάνω του από το πνεύμα του κακού.  Όταν πιστέψετε κάτι τέτοιο, τότε θα πέσετε ξαφνικά και απροσδόκητα.  Πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση, κάθε λεπτό της κάθε μέρας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε ο πονηρός είναι σε δράση.  Είναι πολύ πανούργος και πολύ προσεκτικός.  Πολλοί δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργεί ο σατανάς, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές.  Αυτός θα σας φέρει μόνο δυστυχία και θλίψη.  Θα πρέπει, ως εκ τούτου, να προσεύχεστε κάθε μέρα με την Προσευχή στον Άγιο Μιχαήλ. 

Άγιε Μιχαήλ, Αρχάγγελε, να μας υπερασπιστείς στη μάχη, να είσαι η προστασία μας ενάντια στην κακία και τις παγίδες του διαβόλου.  Είθε ο Θεός να τον επιπλήξει, παρακαλούμε ταπεινά και Εσένα, Ω! Πρίγκιπα του Ουράνιου Τάγματος, με τη Δύναμη του Θεού, ρίξε στην Κόλαση το σατανά και όλα τα πονηρά πνεύματα που περιφέρονται στον κόσμο, αναζητώντας την καταστροφή των ψυχών.  Αμήν.” 

Ο σατανάς και ο κάθε δαίμονας, οι οποίοι περιφέρονται στη Γη, εργάζονται πολύ σκληρά, για να σας πάρουν μακριά από ΜΕΝΑ αυτόν τον καιρό – περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τότε που περπάτησα στη Γη. Πρέπει να έχετε τα μάτια σας καρφωμένα σε ΜΕΝΑ και να ΜΕ ακούτε, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να σας προστατεύω.

Ο Ιησούς σας

06/03/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.